PyCon og Lazy-Inhouse...

Hellu intarwebz.

Nå begynner det å bli en stund siden jeg sist blogget på denne bloggen. Sånn går det når man har flere en en blogg å poste på >_<.

Anyway, siden sist har jeg vært i USA igjen, for å filme PyCon som i fjord. Har ikke fått vært så veldig mye online eller hatt tid til å sette meg ned og konsentrere meg.
Men i år dro vi til Chicago, kjørte ned/bort til Atlanta, gjorde PyCon og kjørte tilbake til Chicago igjen. Må si det var like gøy som i fjord^^

Her er noen bilder:Chicago var overveldene stort. Skal ærlig innrømme at jeg fikk litt angst av alle de høye bygningene. Men det var kult å se.

Anyway, driver fortiden med et stort oppdrag som tar opp en god del tid, så jeg kommer nok ikke til å få blogget så veldig mye frem til jeg er ferdig med det. Men det er en oppdatering hver dag over på Lazy Inhouse bloggen som jeg og en venn driver, så om du vil se en ny tegning hver dag er det bloggen å følge;P Link finner du HER!

Også en liten tegning siden det er så lenge siden jeg har blogget!


Det var det jeg hadde for denne gang. Nei vent, må bare si i fra at det ikke blir noen flere postkort før jeg har fått gjort ferdig oppdraget jeg driver med og får litt penger. Annet enn det er jeg også åpen for fler oppdrag, om det er tattoo design eller rollespill tegninger o.l.

Anyway, till next time,
BACK TO WORK!
- AV

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits