To vidt forskjellige.

Hellu!

Siden sist har jeg fylt enda et år (grøss), jobbet for å tjene penger til livets opphold, sendt postkort og tegnet litt. Eller, jeg tegnet natt til i dag... Inni mellom får man bare slike kreative raptuser, eller hva jeg skal kalle det, og man klarer ikke legge fra seg blyanten.
Så, natt til i dag mens jeg hørte på podcasts fulførte jeg en tegning som var mer eller mindre et lite eksperiment og tegnet en anne tegning jeg hadde laget en 20 sek skisse på for noen dager siden.

Eksperiment tegningen:

Ser nå at jeg kanskje burde ha fikset litt på den i photoshop slik at det hvite er hvitt, men men. Ideen til denne kom mens jeg så på Boardwalk Empire av alle ting. Jeg hadde lyst til å se hvor mye detaljer jeg klarte å lage før jeg ikke gadd mer. Endte med å tegne hoved linjene først og la den ligge i nesten en måned før jeg fullførte den natt til i dag:P Kunne kanskje ha lagt litt mer detaljer i vannet osv men jeg drepte pennen min, så jeg får heller legge til litt når jeg får litt ekstra penger:)

Så den andre tegningen jeg tegnet natt til i dag + litt i dag:

Tja, bare en rask tegning egentlig. Laget med blyant og penn. Det kan hende jeg ender opp med å male denne en gang, hvis jeg får litt ekstra penger til å kjøpe meg olje maling. Tror det kunne vært et artig ekspriment.

Det var vel det jeg hadde for denne gang. Bortsett fra at jeg har sendt fem postkort så langt, jeg har fler igjen, så hvis noen har lyst på er det bare å kontakte meg, mailen min kan dere finne på http://adriane.carbonmade.com/

Till next time,
Dinner time!
- AV

3 kommentarer

Mentalvirus

23.feb.2011 kl.21:39

Jeg skjønner hvorfor du vil tegne.

Du er flink!

Husket ikke med en gang hvem du var, men nå vet jeg, du er jo Rådyrmadammen!

Liker :D

du burde blogge oftere synes jeg.

nilennalv

24.feb.2011 kl.02:02

Å, fine tegninger!! ^^

Naviana

28.feb.2011 kl.22:46

Elsker tegningen med treet :) Spesiell stemning... du er så flink! Jeg har også en tendens med å få tegnet hår til å gå over til greiner...

Skriv en ny kommentar

hits