Düsseldorf og Köln

Hepp!

For to dager siden kom jeg hjem fra en liten helge tur til Tyskland. Opphodlet ble brukt til sightsing, hilsing på Orla og julegavehandel.

Det eneste som var litt trist med turen var være, maken til grått og kjedlig vær så nærme jula har jeg ikke sett siden i fjor:P

Uansett, vi annkom Düsseldorf den tiende og spiste schweinhaxe til lunch på Füchschen Brauhaus, et sted jeg har fått veldig sansen for etter noen besøk der. Der har de deilig øl som ikke smaker ekkelt.


(1: på vei til Gardemoen. 2: på skytrain. 3: et av julemarkedene, med tre fra Lillehammer, Norge:D. 4: frukt dekket i sjokolade. 5: smart guy eating chocolate covered chili.)

Den 11 var det julegavehandel og tassing rundt de forskjellige markedene og drikke glühwein. (Jeg har faktisk ingen bilder fra denne dagen :S)


Den 13 bar det til Köln for å ta en titt på den gigantiske domen som er der. Vi gikk opp tårnet, fytti grisen jeg ble sliten, 97 m var langt å gå i trapper.

Anger litt på at jeg ikke tok fler bilder og at jeg ikke har stativ. Anger også på at jeg ikke kjøpte super billig store tunge pene ark til en billig penge når vi var innom en liten kunstforretning. Oh well, next time.

Det var vel det jeg hadde å dele for denne gangen. Gleder meg til å feire engelsk jul og nederlandsk nyttår:)

Till next time!
- AV

2 kommentarer

Aanerud

14.des.2010 kl.19:55

Awsome =)

missrose

14.des.2010 kl.23:18

aah, ser digg ut, jeg vil også reise!!! fine bilder også!

Skriv en ny kommentar

hits