Fotoknudsen... Æsjjj

Så, for ikke så lenge siden fikk jeg et lite oppdrag å fikse på et brudebilde for en venn av familien. Brudeparret hadde ganske enkle visjoner om hvordan de ville ha det, og bilde jeg fikk var så som så. De ville at jeg skulle fjærne bakgrunnen og legge på en lilla bakgrunn samt monogrammet jeg tidligere hadde lagd til bryllupet. Så skulle det hele printes på lærret og monteres på blindramme, noe jeg valgte fotoknudsen til.

Her er orginal bilde og hvordan det egetlig skulle se ut, med fronten av lerrete:

Men å bestille fra fotoknudsen var tydeligvis en stor feil. For se hvordan bildet ser ut på en nærmere titt!


Så mens jeg vrir meg i smerte av den utrolige dårlige utførte jobben fra fotoknudsen og får tlf fra klagende kunder har jeg sendt to store klagemail med bilder av jobben og et krav om nytt arbeid utført ordentlig. Jeg har fortsatt ikke fått noe svar, og må ringe de hvis jeg ikke får noe svar til fredag.

Det ser jo ikke direkte pent ut det her, så jeg skal i hvertfall aldri handle hos fotoknudsen igjen, med mindre de står opp til sine feil og faktisk leverer noe som ser greit ut...

Annet en det hadde jeg besøk fra Trondheim for en to uker siden. Min etterlengtede venninde Siv kom og sov over i forbindelse med Marillion konserten som var for to uker siden. Det var super kos, selv om jeg jobbet dagen etter og vi fikk ikke snakket sånn super mye. \o/
Da er det min tur til å besøke henne neste gang. Og jeg har jo flere venner i Trondheim som jeg må besøke :O Så det blir vel en tur til Trondheim om ikke så alt for lenge tenker jeg:)

Till next time
- AV

2 kommentarer

Ronny Kvalvågnes

03.nov.2010 kl.12:16

Hei, kom over denne bloggen. Jobber som Teknologidirektør hos FotoKnudsen og må beklage så mye, her har det skjedd en feil under montering og ikke minst en svikt i kvalitetskontrollen. Det at du ikke har fått svar på e-post skal jeg ta internt, er en alvorlig rutinesvikt. Kan du sende meg ordrenummer på epost rk@fotoknudsen.no, så skal jeg sørge for ny produksjon med en gang.

Adriane

03.nov.2010 kl.13:14

Ronny Kvalvågnes: Takk for medfølelse, slike ting kan skje. Jeg har fått svar på mailen, og de sa at de skulle rette det opp så fort så mulig:) Takk for hjelp og komentar, det kommer et nytt positivt innlegg om fotoknudsen når jeg får det nye bildet:)

Skriv en ny kommentar

hits