EVE online

Da har tidsfristen for eve konkuransen gått ut og mine to bidrag er levert. Det er 3807 entries, så jeg tror egentlig ikke at jeg har noen sjangse til å vinne noe. Det er utrolig mange bra og kreative designs. Men nå har jeg i hvertfall prøvd meg på å designe romskip...

Når jeg tenker meg om burde jeg jo ha lagd disse i maya... siden jeg kan maya... Men jeg endte opp med å bruke illustrator. Akk, kanskje jeg lager de i maya senere for å leke litt rundt.

Her er mine to skip:

Sting RAY

 


R.E.K.E. aka Shrimpster.

Ellers har det ikke skjedd så mye siden sist annet enn at jeg har sluttet hos norstat, begynt på et portrett av en venn som jeg skulle ha blit ferdig med for tre år siden, søkt på nye jobber og jobbet hos mamma.

Oh, også skal jeg hente prints fra den shooten jeg var på her i forrige uke eller når det var. Det blir gøy å se hvordan det tar seg ut på papir:D

Håper på å få lagd noe fornuftig til portfolioen min i løpet av uka, så jeg kan tasse fra dør til dør og høre om noen ikke tilfedig vis trenger en illustratør eller noe.

 

Dett var dett for denne gang
TEA TIME (eller julemarsipan time)!
- AV

4 kommentarer

Danarki

18.okt.2010 kl.21:15

Takk for kommentar! Gleder meg skikkelig til å få Z is for Zombie tskjorta :D Anywho, hvilke factions tenker du disse skipene skulle vært til, eller er det bare en generell designkonkurranse? Begynner å bli en stund siden jeg har spillt EVE nå.

missrose

21.okt.2010 kl.22:12

Syns du e flink ^^ og bildene du var å tok var utrolig fine (må bare si det igjen). Jobb kommer noko etterhvert^^ Du er FLINK!

powerSimon

28.okt.2010 kl.20:11

Ah, kjempekule konsepter :) Sting RAY var meget søt! Kult at du tar utgangspunkt i fisker (eller vanndyr eller hva man nå skal si). Kan forestille meg en stim av sånne skip flyte rundt i EVE Online :D

Hadde vært gøy å sett dem i 3d, ja!

Ida

05.nov.2010 kl.11:38

Flink du er Adris:-)

Skriv en ny kommentar

hits