Fattig med jobb

Så, det begynner å bli lenge siden sist. Siden forrige innleg har jeg vært på ferie, jobbet rumpa av meg uten å få betalt og søkt på jobber nesten hver dag...

Som tittelen indikerer har jeg en "jobb" som ikke betaler så veldig bra. Jeg er intervjuer for Norstat og står på gata og spørr folk om de kunne tenke seg å være med på undersøkelser og få et flakslodd for 40kr i timen... før skatt... Så livskvaliteten er ikke helt på topp nå for tiden. Jeg skylder en god venn av meg endel penger som jeg gjærne skulle betalt tilbake siden det begynner å bli en stund siden jeg lånte de.
Jobber også hardt for å bli ferdig med et stort prosjekt som jeg heller ikke får betalt for, men belønningen blir kontakter om arbeidsgiveren liker det jeg har gjort. Jeg er allerede en uke sen med det, men har endelig blitt ferdig og kan sende resten av gårde i morgen:) phuh..

6. september var jeg hårmodell for Sunniva Rose (click it) og gikk på catwalk for føste gang. Det var super skummelt men alikevel gøy å få være med på. Jeg trodde jeg skulle dø av nervøsitet når jeg kom ut på walken og så alle menneskene som var presset inn i det lille varme rommet.
Den fabelaktige Ole-Henrik var der og knipset bilder, Check it out: http://www.helino-photo.com/p155898686 (click it)

(ja man kan si at jeg har lagt på meg litt, men jeg snørte heller ikke korsettet så stramt som jeg kan, mest fordi jeg var redd for å starte å hyperventilere pga nervøsitet)

Så nå har jeg en lilla og en mosegrønn stripe i håret, samt et mosegrønnt parti bak.
For å få farget det grønnt og lilla måtte jeg først bleke håret, så i ca 20 min var jeg halveis blond, det var... rart:P ikke en farge jeg kunne tenke meg på hele håret.

Det var utrolig deilig å dra på ferie, Berlin var toppers. Men tanken på at jeg egentlig ikke hadde penger gjorde meg litt stressa. Heldivis er det ikke så dyrt å spise og drikke i Tyskland så det gikk greit. I tillegg hadde jeg alltid noen å bo hos.
Desverre føler jeg ikke at jeg sitter igjen med så mye inspirasjon etter at jeg var der... Eller, jeg fikk masse inspirasjon, men føler ikke at jeg har tid eller krefter til å utføre noe som helst for tiden.

Mer om ferien vil det bli senere når jeg har fått redigert bildene og sendt av gårde det store prosjektet mitt.

Untill then,
Tea time

3 kommentarer

missrose

14.sep.2010 kl.19:12

Uuuh!

Hva slags projekt holder du på med?

Syns du var kjempeflink på mandagen, kan ikke takke deg nok som stillte opp! :D:D

Adriane

16.sep.2010 kl.14:58

missrose: Jeg lagde et storyboard til en kortfilm som skal bli filmet nå i høst:D

missrose

17.sep.2010 kl.00:44

Ouuuh, så gøy :D

Skriv en ny kommentar

hits