Eksamen, shoot og rollespill.

Da har jeg fått eksamensresultatene... Drum rolle...
Jeg fikk en C. Et lite nederlag fra B i fjord, nå som jeg til og med hadde alle prosjektbeskrivelsene og refleksjonsnotater... Oh well... Det er bedre en F... og stryk.

Jeg klarte å miste/glemme igjen sekken min på en bussholdeplass. Så tre tegninger jeg hadde tegnet til Rollespillgreia forsvant. Utrolig kjipt etter som at det burde vært levert inn for litt siden... Og nå må jeg tegne de på nytt, jeg har sånn passe angst for å ikke få det til. Får bare prøve.

Mens jeg satt og var frustrert over at alle tegningene var borte, redigerte jeg like så godt noen bilder jeg tok av Anita og Sunniva Rose. Resultatet:


BUT WAIT... There is more.... CUPCACKES:

(Jiess, note my sig there... :P)

Nå.. det var alt jeg hadde for i dag.
Eller nei. Jeg var hos tannlegen i dag, fikk beskjed at jeg må rotfylle en tann... Så nå trøstespiser jeg litt sjokolade og drikker urge, bare for å gjøre det litt værre før jeg må spytte ut med fem tusen til en dame som skal grave i kjeften min så jeg kan tygge med høyre side av munnen igjenn.

Det var alt.

Tea time
- AV

EDIT:
Oh, jeg glemte jo nesten denne:

INSTANT BAZINGA!

"Once again, you've fallen for one of my classic pranks" (Sheldon Cooper, PhD)

5 kommentarer

Eira Solberg

24.jun.2010 kl.00:59

Kule bilder :)!

fameliciouz

24.jun.2010 kl.07:16

so cute and cool photos,.. :)
Huffe, hvis det får dæ til å føle dæ bedre måtte æ spy ut med nesten 6000 kr for å få trukke ut to visdomstenner, og om ikke det va nok måtte æ gå på penicilinkur for å unngå permanent nerveskade. You are not alone :P
Kjipt at du mista tegningen dine da..
men bildan blei ihvertfll feeet ^^

missrose

24.jun.2010 kl.15:59

hurra! :D

nilennalv

25.feb.2011 kl.01:39

Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits