Nederland - Tyskland - Danskebåten

En litt sen post for temaet, men her kommer nå "historien" om Nederland og Tyskland i januar.

SÅ, etter et godt nyttår i Norwich, bar turen videre til Nederland. Båt fra Harwich til Hoek van Holland, så buss til Den Haag. Jeg lagde matpakke på norsk måte, bare på en litt mer avansert måte.(halleluja lys over dammen (båttur fra Harwich til Hoek van Holland) litt fikset på i PS, bare litt)

Det var en utrolig kul utstilling i Den Haag. Det var en dame som stilte ut bilder hun hadde tatt med et 1800'talls kamera. Hun hadde tatt bilder av barna sine og døde mennesker som hadde donert kroppene sine til prosjektet hennes.


(I tillegg til hun som tok bilder med 1800'talls kameraet var det også en annen utstilling. Taket i kaffeen var dekket med nattlys, sånne hadde jeg da jeg var liten)


(FISK og frippel rail kitty)

Stoooort bygg. Vi måtte nesten bare sende et papirfly ned fra toppen. One word... BRILLIANT... Desverre fant vi ikke igjenn flyet. Men det var gøy så lenge det varte.


(Stor bygg i Den Haag. I følge Ellen, hun jeg fikk være hos i Nederland, var det mange som tok selvmord der. Hehehe, tenk deg ded kontrasken mellom det røde flykræsjet i det hvite minimalistiske bygget... mehehehe.)

I Tyskland, Steel Mill, husker ikke hva det het, men det er et sted verdt å reise tilbake til. Store deler av plassen var midlertidlig sperret av grunnet snø... Pffsss, Düsseldorf er pingler:P Men det er fullt mulig å gå på de øverste planene når det ikke er glatt.


(litt mørke bilder etter som at det ble mørkt så tidlig)

Så bar det av gårde til København, via natttoge. Det var fint å sovne til synet av skoger som fløy forbi og lyden av toget på skinnene. De er hva jeg kaller Tog Porno.


(Det lille rommet på toget. Det var så vidt plass til å stå i åpningen)

Også var vi på danske båten, møtte opp med noen fra TG-crewet. Det ble drikking og geek talk, og matte (noe jeg ikke deltok i.)


(CHEESE)

That's it for today. Har mer å blogge om, men det får bli litt senere.

Over og ut
- AV

Én kommentar

Frøydis Labowsky

08.feb.2010 kl.22:38

For en kul katt!

Januar er jo vanligvis den mest nitriste årstiden i den delen av Europa, men du har fått det til å se meget tiltalende ut. ;)

Jeg inviterer deg herved til å delta i en blogglek-greie, bare fordi. *hostharkkvæl*

Skriv en ny kommentar

hits