Stipette strømper og øl

Hellu!

Jeg er nå på ferie i England, må si jeg liker meg godt her, mye å se på. Var i London en hel dag, besøkte Camden. huff der var det så mye å se på at jeg trodde jeg skulle dø, billig var det og.


 
(På flyet til England, soloppgangen)

  
(Kings cross, Doubble decker, og stor feit kobber mann)(Uten for Kings cross, veldig fin byggning)

  
(The famous UNDERGROUND, man kan jo ikke dra til england uten å ta bilde av undergrunnen. Fant til og med en reklame plakat om norge og nordlyset vårt)

  
(noen har litt vanskeligheter med å finne ut hvor hun skal feste blikket. Det var utrolig mye kult i Camden. Så mye at vi nesten gikk oss vill. Marked på marked på marked på marked. Og så billig.)


(var litt vanskelig a finne ut hvilke strømper jeg ville kjøpe, og hvilke jeg ville bruke når strømpedagen kom... så mange fine strømper... må nok tilbake til Camden om ikke så lenge japp)


(Etter en tur rundt i Camden ble man jo litt tullete i hodet av alle tingene man kunne så på, Nå også høy på sukker)


Resten av tiden hittil har oppholdet vært i Norwich. En koselig "liten" by. Med ufattelig mange små kirker og en stor katedral.


(noen av Norwich mange kirker... Katedralen er på en av disse bildene)

Norwich var vist en veldig mektig by. Mest pga tekstilindustrien. Det ble bygget en del kirker. Katedralen  (en av de,  den jeg har tatt bilde av er en Church of England, mens den andre er katolsk) er fra 1096... Gammel. Noen av de mindre kirkene er saxon, de er de eldste kirkene (de har runde tårn) som man vet om i allefall.


(Happisburgh strand, Veldig fint)

Jeg var å besøøkte Happisburgh Beach den 31. Var utrolig kult, storkoste meg der mens guiden fortalte om strandens historie. Det hadde vist vert en livbåtrampe der, men den har falt med raset. Denne lille byen er på vei under havet,.Etter som at den bare er av leire, faller det bruddstykker av land  ned hver dag, rettil sjøs, hade bra gammle hus... Etter hva guiden min fortalte meg har en liten bygd blitt tatt av havet. England tipper nemlig, nedover. D: til havs.


(Typisk engelsk)

Ah, en full english var seriøst digg. Serlig etter en kveld med "heavy drinking". Øl med 7% (Mammon fra Milton Brewery) og en hel del mjød. Når man først er i England og er norsk må man jo vise frem sine viking-skills. Og så klart fikk vi prøve en  ny whisky, "Chapter 3",  fra St. George's Distillery på nyttårs aften. Very næis.


(billig sprit og bra pubber)

Jeg drakk min første "ekte øl". Britisk øl er veldig digg. På en pub hadde de sitt eget brygg, denne puben heter The Fat Cat, en pub med god stemning og null musikk, DIGG. Jeg drakk The Fat Cat Honey. Perfekt for en som har hatt et lite uhell med tuborg og ringnes (som meg). Her er da også et bevis på hvor ekkelt billig (på en positiv måte) det er å drikke i England fortiden. De har blitt rammet hardt av finansekrisa. Synd for dem :S men på en måte bra for oss, føler meg nesten super rik:P

Men nå er det på tide å legge seg, skal opp tidlig i morgen for å reise videre til Nederland. Ah, for en bra ferie. Reise er utrolig deilig. Se nye ting osv osv.

GODT NYTTÅR

To be conntinued...

-AV, Over and out

Én kommentar

AnitaO

06.jan.2010 kl.13:02

jealoooous!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits