Intuos 3 og kaktusser

Starter i dag bloggen med et glass vin og musikk på full guffe... The Birthday Massacre er nå å høre over hele Nord Norsken student og elevhjem.

Over til noe helt annet, jeg har kjøpt meg kakktusser. De er søte, med pigger og alt ^^ Ikea har vist noe ok greier alikevel (shh, jeg sa aldri det) Tre stykker. De heter Pin, Point og nr 3. Nr 3 er egentlig litt stygg, fordi den ikke har noen pigger. men jeg har fått han til å vokse \o/ Er litt stolt av han.

Ellers når det kommer til intuos 3 har jeg fikset en del på "The Blood is Life,, Fikk noen kommenterer på deviantart at kjolen endte litt for hardt eller bli kuttet på en negativ måte, noe jeg kan si meg enig i. Fikk også en kommentar at børstestrøkene var for synelig, noe jeg kanskje også kan si meg enig i. En på 3dhue sa at den var litt for klisje, med disse bloddråpene, det syntes jeg var en positiv tilbakemelding, siden hele poenget med dråpene var at de skulle gjøre hele bildet veldig klisje aktig.
Her er i allefall før og etter:(dette er før og etter editereing)(slik ser da det ferdig resultatet ut. syntes det ser bedre ut jo mer jeg ser på det)

Er fornøyd med hvordan det ble tilslutt. Fikk skikkelsen i bakgrunnen til å bli litt mer mystisk og "skummel"? Det var noe lignende dette jeg tenkte når det kom til skikkelsen i bakgrunnen i begynnelsen, men han som holdt workshopen syntes at den skulle tydligere frem. Men utviklet den til det jeg syntes var meningen med bildet, KLØØØØR SOM TAARRR DÆI... eller noe

- Nå endret musikken seg til Portishead btw.

K, da tror jeg at jeg har fått sagt det jeg ville. Nå er det tetid for meg.

AV over og ut

Én kommentar

oooh

23.des.2009 kl.05:51

Gleder meg til print av den nye versjonen nå, den ser litt mer "ferdig" ut enn den andre i forhold, ja. EEEXCELLENT. Og de kaktusene høres ut som de er heldig med eier :P

Skriv en ny kommentar

hits