Roma og nyrer

Hei og hopp.

Da var sommerferien ferdig. Jobbet en god del av ferien, så fikk ikke gjort så veldig mye "fornuftig" . Får i allefall litt penger da, slik at jeg kanskje kan få skaffet meg en hybel snart:)

img2270
(jiess, zhe vatikan citeh, or stater or what ever)


Jeg ble bedt med på en tur til Roma. Det var kos.
Vi dro på torsdag og kom tilbake på søndag. Men vi fikk ikke sett så veldig mye siden jeg ble lagt inn på sykehus den første natta med, belive it or not, nyrebetennelse og anemia... Så da ble jeg pumpet full av diverse vesker intravenous.
Skrev meg selv ut dagen etter i håp om å få sett noe og for at reisefølget mitt ikke skulle føle at jeg hadde "ødelagt" en fin tur. Vi fikk sett Vatikanet, hotellet lå rett ved siden av. Det var... strot? Mye å se på. Som en død pave fek.s :> Tok ett bilde av han og den råtnende hånden hans:

img2286pope
(zhe dead pope)

Det var en del å se der. Men vi gikk glipp av spansketrappen og den fontene saken.noe som var litt synd. Vi fikk i det minste sett colosseum da. Som egentlig var litt skuffende...Den var stor og alt det der, men det var ikke mye orginal stenstruktur igjen å se. Mye av det var enten dekket av asfalt eller murt over med redbricks. Mest sansyneligvis for å holde ting på plass, men det kunne kanskje ha blitt gjort på en litt mer diskret måte. Det så ut som om de drev og fikset på det, så kanskje det ser mer ut som det egentlig så ut en gang i fremtiden.

img2364
(colosseum)

img2384
(asfalt og redbrick)

img2397
(oversikt)

Her kommer litt fler bilder fra Vatikanet:

img2274   img2285
(nøkkelsak og pieta)

img2295   img2298
(hææææleluja)

img2326
(pope guard)

Skulle også egentlig ha fullført siden til wheels of rust Men jeg sitter litt veldig fast med disse knappene osv. Får vel google litt mer, eller om noen har noen tips så setter jeg pris på det;]

Over and out

AV

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

little girl who want's to do stuff... or sumthing

Kategorier

Arkiv

hits