Wheels of rust og rema 1000

Hepp. Da var det på tide med litt bloggong igjen.

Den siste tiden har jeg egentlig bare jobbet på Rema 1000. Men har fått presset lnn litt tid til å fortsette med en commision jeg har holdt på med nå ganske lenge. Wheels of rust websiden.
Det har vært en ganske lang prosess, mye head scratching og googeling. Jeg trodde egentlig at jeg var godt nok kjent i Dreamweaver til å lage en webside. Men det viste seg å være langt fra sannheten. Man kan fint si at jeg startet fra scratch. Men har lært utrolig mye på dette prosjektet og er fornøyd med resultatet hittil. Om ikke så lenge vil arkfanene være aktive så man kan navigere seg rundt i Wheels of Rust.

Ka tykst?

Ellers har jeg ikke fått tegnet noe. Noe som irriterer vettet av meg etter som jeg hadde planer om å lage noe som man ev.t kunne ha solgt eller sendt inn til forlag o.l. Men det nærmer seg snart skolestart og slutten på rema 1000. Så da blir det sikkert litt mer doodeling utover høsten.

Etter som at jeg ikke har fått tegnet noe o.l blir det desverre ikke noen bilder denne gangen.

Till Tea Time
AV

Én kommentar

jointless

18.aug.2009 kl.20:15

Jeg komenterer tilbake!
Meeen, jeg har da lest dette før, du er tøff! :]
du skal få logo av meg snart så du kan fikse den til web siden av wheels ;]

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits