I'm out o' here

DA, var utstillingen rigget ned. Sorry folkens, no more Hunting Lodge for you. Takk til de som kom. Stor takk til Matsobatso som kjøpte Dear Deer. And the rest of you... Fu*k off.

Jeg hadde bare tre bilder hengendes oppe og de var kanskje litt makabre etter det publikumet resten av gruppa var ute etter. Hehe, er vel kanskje ikke så mange som vil ha innvoler på en tørkesnor som et bilde på veggen. Men men, fikk nå solgt ett (masse på kameraten sin til å kjøpe funker bra, innimellom)

img1308
(yes, that is my tottsies)

Har da endelig klart å skaffe meg jobb, på Rema 1000... Kanskje ikke drømme jobben, men det er bedre enn ingenting, og man får penger.

I dag er det middelalder festival i Oslo, tenkte jeg skulle ta meg en tur dit og knipse litt. Er sikker mange tøffe kostymer å se på der.

Have a nice one

AV

3 kommentarer

Simon

20.jun.2009 kl.19:19

Det er stilige bilder. Jeg synes Dear Deer tok seg godt ut med ramme og greier. Hadde du navn på de andre, forresten?

Får håpe du får tatt massevis av tøffe bilder på middelalderfestivalen!

adriane

21.jun.2009 kl.22:56

Takk takk. Ja syntes selv at Dear Deer ser bedre ut i ramme:) den "rosa mannen" heter Tømmermann i Solnedgang, syntes det var en passende tittel:P og den andre heter noe så enkelt som Guts:P

jørgen

16.jul.2009 kl.22:41

Det var jo det her jeg ikke klarte loke meg til å finne ut hva var for noe, før det var for sent.

og nå er det for sent :(

sætæn... neste gang må du nesten mas enda mer på meg om at jeg må ta turen.

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits