A day at the fortress

Howdy

Jiiiaaa, hvor skal ejg begynne? Har egentlig ikke skjed så mye siden sist. Jeg har løpt rundt som en gærning får å skaffe meg en jobb, tottalt har jeg vel levert ut 20 CVer, 15 av dem i går og i dag. I tillegg har jeg lagt ut CV på manpower og finn.no, men det ser ut som om det er trangt om jobber fortiden. Samme med studentboliger, selv om jeg var ganske tidlig ute med å sette meg opp som søker på Ankerstudentbolig, så har jeg ikke fått noe.

Over til noe annet. I dag (etter CV runden) tasset jeg rundt i Oslos gater, det var litt mange mennsker i Karl Johann, så til slutt endte jeg opp på festningen. Det er et sted hvor det er litt ferre folk hvis du vet hvor du skal gå. Satt meg ned på den faste plassen min og dinglet med beina ovet kanten. Akerbrygge ser egentlig ikke så pent ut har jeg funnet ut, ser bare ut som fire garnnøster som har tukklet sammen trådene.
Sett bort i fra det, Hadde jeg et lite møte med Martin, formannen i et band jeg skal ta bilder for. Det var kult at vi hadde tenkt ganske likt rundt hvordan bildene skulle se ut. Vi tasset rundt i Møller gata og fant noen tøffe locations. Så dette blir gøy.
I morgen skal jeg være med dem på bandøvelse og ta noen snap shots.

Over til noe litt trist, utstillingen som har hengt på Hunting Lodge er over i morgen. Har fått solgt et bilde, Dear Deer, som jeg har klart å presse en kamerat av meg til å kjøpe, hehe. Sett bort i fra det har jeg ikke solgt noe.
Jeg skulle også egentlig være med på en utstilling i Hønefoss, men har ikke penger til å komme meg dit. Små synd egentlig.

Ja, nok babling for i dag egentlig. Bilder får heller komme i neste post;)

Latorz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits