Sommer?

Greetings,

Da var dette skoleåret over. Et litt masette år, men ellers et greit år. Selv om jeg fortsatt erger meg litt over at det var litt for lite utfordringer, lovet Tor-Edvin (tah teacher) meg at det ville bli bedre til neste år.
Hvordan det gikk på eksamen spør du? Joda, gikk vel så greit som det kunne ha gått, B+ De hadde ikke gitt ut en eneste A, så det vil si at jeg stod, hehe.
Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på at neste år blir mer utfordrene.

Såh, hva skal jeg ta meg til i sommer? Tydeligvis veldig lite. Jeg har fortsatt ikke fått jobb, og nå har jeg søkt på ganske mange steder. Jeg har heller ikke solgt noe på utstillingen. Ikke det at jeg ventet det, men resten av gjengen har solgt minst tre fire arbeider (noe jeg er glad for på veiene av dem).
Så jeg står fortsatt ganske åpen hvis noen trenger en freelancer eller what ever. De eneste planene jeg har foi sommer er å skaffe meg jobb, lese ferdig American Gods og starte på en ny serie jeg har lånt av Mr, Ingo, dra på arcon, dra på Middelalder festivalen, og prøve å slenge sammen noe til Outlands tegneserie konkuranse som har frist den 1. august.
Å, jo. Og kutte ned på sukkerinntaket.

Tenkte jeg kunne legge ut de arbeidene jeg stillte ut (de vil henge i fire dager til om det er noen som vil ta en titt)

dear deer    guts

hunter


Beklager dårlig kvalitet på de to øverste bildene, har ikke fått tatt noen ordentlige bilder av de enda

Da sier jeg takk for meg denne gangen.

Latorz

4 kommentarer

powerSimon

15.jun.2009 kl.16:31

Haha.. Det var en mektig ond tømmerhogger og ellers passe groteske bilder!
Det så ut som en kul utstilling :)

jørgen

16.jul.2009 kl.22:49

det tarmebilde er så fett.

congrats med B+, samme som det jeg fikk.

Heldig du er som har tilgode å lese American Gods, jeg gleder meg til noen år da jeg forhåpentligvis har glemt av innholde og kan lese den på nytt for > gang.

jørgen

16.jul.2009 kl.23:53

jeg bestiller di to øverste bildene på ei t-skjorte.

spesielt tærmene hadde vært fett å fått på ei skjorte.

adriane

20.jul.2009 kl.01:52

hm, ser ikke ut til at kommentarene din kom igjennom Jørgen, men hvis du vil kjøpe tarmebildet er det ditt:P om du har lyst til å trykke det på T-shirts, be my guest, hehe

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits