Bunkers and Manlymanman

Ohhai

Da var man kommet hjem fra sunnmøre og hatt åpning av utstillingen (HUSK: den varer til 18, løp og se)

Turen til sunnmøre var kos. Vi dro oppover på Fredag og var fremme på Lørdag morgen, GPSen slet litt med å finne en ok rute, så vi ble endenes opp med å kjøre i omtreng 15 timer. Normalt bruker man 7-9 timer, kommer ann på hvordan trafikken er og hvor fort du kjører. Bort sett fra at GPSen absolutt vill at vi skulle ta alle fergene som går på Vestlandet, kom vi oss nå frem tilslutt.
På Lørdag stakk vi en til Kvitness for å ta en titt på fortet/bunkerne som er satt opp der. Det er alltid like gøy og se. Neste gang jeg drar opp dit skal jeg ta med meg tau, lommelykt og blits til kameraet. Det finnes vist mange ganger inn i fjellet,.
Siden vi ikke hadde med oss våre beloved canons, dro vi etter litt utforskning. Restan av lørdagen gikk med til å samle litt krefter til Søndagen.

På Søndag dro vi en tur opp til Runde, til Fuglefjellet. Det var naijs, siden jeg ikke hadde vært der fikk jeg se noe nytt. Det var ganske fint opp på fjellet, og det tok egentlig ikke så lang tid å gå opp dit.  Vi gikke helt opp på fjell spissene siden det var ganske bratt og fine stup.
Men vi fikk gått opp til den ene fugleveggen i hvertfall. Vi var jo typisk nok fortidlig ute til å se Lundefugle, men vi så nå Ørn, Ravn og diverse måker Storjo.
Været starte bra, men etter en liten stund bløste det opp og ble ganske kjølig. Så siden jeg ikke har "ekte" turtøy og frøs, så bestemte vi oss for å begynne turen nedover til bakkeplan.

img0954   img0968

            img0976                img0979

Vi stakk så en tur til Kvitness igjen, siden vi hadde med kamera. Vi lekte litt rundt i bunkers og fikk dokumentert litt.


img1065   img1050

 img1039   img1038

img1021   img0986

img0985   img1044

Resten er "TOP SECRIIIT", som vil bli lagt ut på kystfort forumet.

Oi, dette ble et skikkelig bildespamme innlegg. Jaja, her kommer noen få bilder fra utstilingen.

Dårene åpnet kl. 18 for publikum, det ble servert Hunting beer og Moon wine i døren. Det kom overraskende mange mennesker. Syntes det var bra til å være første utsillingen min ihvertfall. Vi er da tre klassekamerater som stiller ut, Thomas, Ole, Lars og meg. Thomas og Lars fikk solgt unna noen bilder allerede på åpningen, ikke dårlig.

img1093   img1100

img1094   img1102

img1104  img1110

img1113

Og en utstilling er vel ikke en utstilling uten after party:D

img1120   img1121

img1122   img1135

Til og med et bevis på at jeg får trykt i meg en ØL.


Men da tenker jeg at det er nok spamming for denne gang.
Tenker jeg legger opp bildene jeg lagde til utstillingen etter eksamen. (HUSK: UTSTILLINGEN ER ÅPEN TIL 18. JUNI, det skader ikke å ta en titt)

Tatthaaa

Én kommentar

Ole ^^

09.jun.2009 kl.13:22

Kjempekoselig å se utstilligen deres, øl'et var godt også! =)
Du har kulere bilder enn meg av Kvitnes også.....også klarte du å få bilde av Storjo'en, det klarte aldri jeg, j*vla føggel! :D

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits