Hunting Lodge

Hellu.

Grunnet en ekkel "artist block" har jeg ikke fått gjort så mye som jeg hadde håpet på å få gjort denne måneden. Utstillingen på Hunting Lodge begynner å nærme seg, og jeg har egentlig ikke fått gjort noe særlig, men en dead line er en dead line. Så jeg jobber nå på maks for å få ferdig noen arbeider.
Her er en liten smakebit på et av de pompøse og groteske arbeidene (ser ikke så veldig groteskt ut forløpig, men det kommer)

prewiev

Muskel tømmermann i solnedgang.

På fredag stikker my partner in crime og jeg opp til sunnmøre for å besøke Rundefjellet og Kvitnes fort. det kan bli spennende. Har allerede vært en tur på Kvitnes, men typisk nok gikk jeg tom for atteri ganske kvikt og fikk ikke tatt noe særlig med bilder.

Driver fortsatt å søker på jobb, men av alle de jeg har søkt på hittils har jeg enten ikke hørt noe fra eller fått avslag på. Yey for fattig studentlivet...
Om det er noen som trenger en illustratør, storyboard maker, concept artist... Let me know... Jeg er billig drift.
Eller om noen trenger en billig vaske kjærring stiller jeg opp:P

Till next time

AV

Én kommentar

powerSimon

31.mai.2009 kl.12:59

Hum hum.. Jeg fikk ikke opp et no' stort bilde av tømmermannen, men det jeg kan se i navigatoren så jo pent ut :)
Lykke til med å komme på nye groteske ideer!

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits