All or Nothing

Jiess, denne posten kom da bare en uke senere enn planlagt:P nu vel, ting tok litt mer tid enn jeg trodde det skulle. Men nå kommer det en spennende oppdatering:O Med bilder og hele pakka.
På lørdag var my partner in crime og jeg på tur i skauen igjen for å finne et gammelt vannverk. Vi fant desverre ikke noe vannverk, bare gammle rør i en trang grotte/tunnel/sak.

Akk, bildene jeg tok ble ikke sånn super bra, fikk ikke helt til. Men litt dokumentasjon må man jo ha:P

Og så over til det fantastiske zomibe spillet mitt. Jeg har fått litt soundtracks siden sist, og de høres kjempe bra ut, passer perfekt:D Så det er gøy. Ligger litt etter med ting jeg skulle ha gjort, som printing (men printern på skolen suger hardt så den nekter jeg å bruke) lage coveret og skrive refleksjonsnotat, legge det ut på skolens web portofolio, rendre ferdig scenene i Maya (joh, klarte ikke dy meg, måtte selvfølgelig gjøre det et hakk vanskeligere for meg selv:P). sette sammen en presentasjon, møte med musikk mannen og avtale sånn ca hvordan denne presentasjonen skal se ut... Alt det her skal være ferdig til Onsdag... fhaaaak.

Ah, men har funnet ut tittelen på spillet da i hvertfall, All or Nothing;) Word play iz fun. Prøvde å lage noen fonter selv, men får nå se hva man ender opp med.

zq

Zombie Queen

nothing2

Nothing

Ja, og Spark (mutant hjelperen) kommer opp i morgen. Da skal jeg få prøvd å lagt opp en rask render av Dead Zone, samt noen cover skisser o.l :)

So good night, and I trust you can find the way out on your own;)

Tatah
Adriane

Én kommentar

olebole

31.mar.2009 kl.10:34

Ûberleet ^^

Flinka, håper presentasjonen går greit for deg. =)

Skriv en ny kommentar

Adriane

Adriane

21, Gjerdrum

First inn... last out... B] Little army girl who likes guns, 1ww and 2ww, men in uniforms, bunker, asylums and ruins. And ofcourse, Whisky B} She likes to draw... end smurf around on the internets

Kategorier

Arkiv

hits